Tel.: +36 30 854 4202

E-mail: wpc.szeged@gmail.com

Nyitvatartás:

H: Zárva

K-P: 09:00 - 17:00-ig

Szo: 09:00 - 12:00-ig

Bemutatóterem:

6724 Szeged, Vásárhelyi Pál út 13.

WPC teraszburkolatok

Prémium Classic teraszburkolat

Prémium Classic teraszburkolat

Premium Classic WPC termékünk (wood plastic composite) 60% farostból (bambusz,faliszt), 30% hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10% egyéb adalékanyagokból áll össze...

Woodgrain

Woodgrain teraszburkolat

Fahatású felületképzésének köszönhe­tően az úgynevezett Woodgrain termékeink egy új generációt hoztak a WPC kompozit anyagok világába.

Woody teraszburkolat

Woody teraszburkolat

A dombornyomott WPC burkolati anyagok a Woodgrain felületek továbbfejlesztett változatai, amelyek felszíne már-már összetéveszthetően hasonlítanak kialakításukat tekintve a fa felület erezetéhez.

Co extrudált teraszburkolat

Co-extrudalt teraszburkolat

A harmadik generációs co-extrudált teraszburkolataink elsősorban a burk­olat felületének kidolgozottságában, valamint a faerezet kialakításában térnek el elődjüktől.

real-wood-co-extrudalt2

Real Wood

Co-extrudalt teraszburkolat

Exkluzív, egyedi megjelenésű teraszt szeretne otthonába? A legújabb REAL WOOD Co-extrudált termékünk kiváló választás lehet.

Klikk teraszburkolatok

Klikk teraszburkolat

A WPC Klikk burkolataink a WPC számtalan jó tulajdonsága mellett (vízálló, UV-álló, környezetbarát, szál­kamentes, stb.) a végtelenül egyszerű és gyors lerakással egyesül, ami miatt egy nagyon kedvező választás lehet Önnek.

© Copyright 2021. WPCszeged | Minden jog fenntartva!